Skip to content

Beveilig je woning met beveiligingscamera's

24/7 opnames | Live view via de telefoon | 4K beeld mogelijk  | Zonder maandelijkse kosten

Hoe is jouw woning beveiligd?

De laatste tijd vinden er veel woninginbraken plaats. Vaak wordt er ook geweld toegepast. Hierom kiezen steeds meer particulieren ervoor om hun woning te voorzien van beveiligingscamera’s. 

Iedereen kent het wel… De blokkerige beelden in opsporing verzocht. Hier heb je toch niets aan? Wij leveren standaard full-hd camera’s en zelfs 4K camera’s voor het perfecte zicht, dag en nacht.

Montage Hikvision beveiligingscamera

Kies voor kwaliteit

Wij werken uitsluitend met toonaangevende merken die zichzelf hebben bewezen in de praktijk. Onze camera’s zijn weersbestendig en vandaal bestendig. 

Voor iedere situatie een passende oplossing

Er zijn erg veel camera’s op de markt. Wij kijken samen met jou naar wat jij wilt beveiligen en waarom. Vervolgens kijken onze beveiligingsspecialisten welke camera’s het beste hierbij passen en maken vrijblijvend een voorstel op maat.

hikvision

Waarom kiezen voor Buzzware?

Wij zetten ons iedere dag in om particulieren en bedrijven te voorzien van beveiliging. Bedrijven proberen vaak te dure producten te verkopen. Wij verkopen geen producten maar een passende oplossing voor jouw situatie.

Wij bieden je

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij komen graag bij je langs om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Heb je het druk? Geen probleem. Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.