Betrouwbaar en stabiel netwerk nodig?

Buzzware is uw partner als het gaat om netwerken. Buzzware levert professionele (wifi) netwerken aan bedrijven en aan consumenten. Of het nu gaat om het aanleggen van kabels, het realiseren van betrouwbaar wifi of het installeren van netwerk opslag. Buzzware is werkzaam in Barendrecht, Rotterdam en omgeving.

Kwaliteit

Wij werken met uiterst betrouwbare access points van Ubiquiti. Deze access points zijn klein, stijlvol en uiterst betrouwbaar. Ze zullen amper opvallen maar iedereen heeft wel perfect WIFI bereik. Wilt u meerdere draadloze netwerken om bijvoorbeeld u eigen apparatuur af te schermen? Geen probleem!

Gasten netwerk

Wil je je gasten of klanten gratis WIFI aanbieden? Dit kan dankzij een apart gasten netwerk dat afgeschermd is van uw eigen netwerk. Tevens is het ook mogelijk om je gasten/klanten een Facebook pagina te laten liken/volgen. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem dan nu contact op, wij leggen u het graag uit!

Netwerk opslag

Met een NAS maak je het mogelijk om al je bestanden te benaderen via ieder apparaat. Al je bestanden staan dan op de NAS. Dit is erg handig voor bedrijven maar ook zeker voor consumenten. Je kan namelijk je NAS ook (indien gewenst) vanaf overal waar een wifi netwerk is benaderen. Zo zijn je bestanden altijd toegankelijk, wel zo makkelijk.

Kunt u het vinden?

Bel voor persoonlijk advies 06 - 36 56 75 86

Slecht of geen wifi verbinding op bepaalde plekken?

Iedereen kent het wel, het probleem het een haperende wifi verbinding. Veel mensen hebben last van een haperende of zelf geen wifi verbinding in de tuin, erg vervelend. Hier heb je vele consumenten oplossingen voor zoals repeaters. Alleen in de praktijk blijken deze vaak niet stabiel te werken of je moet verbinding maken met een apart wifi netwerk. Niet erg prettig dus!

Buzzware heeft hiervoor de perfecte oplossing. Vervang uw router (wifi kastje) door professionele access points. Met deze access points bent u verzekerd van een perfecte wifi dekking in en rondom het huis. Altijd en overal een stabiele verbinding, wel zo prettig.

Deze wifi kastjes zijn klein en elegant. Niet meer van die grotere apparaten met grote antennes.

 

Ubiquiti Access Point

Uw data altijd veilig

Heeft u of uw bedrijf alle data wel veilig opgeslagen? Het wil nog wel eens gebeuren dat een computer kapot gaat. Helaas kan dat gepaard gaan met data verlies. Dat is uiteraard niet prettig en kan behoorlijk wat gevolgen hebben als de data belangrijk is. Buzzware biedt de mogelijkheid om alle bestanden centraal en met redundantie op te slaan. Mocht er dan ooit iets mis gaan, dan blijft de data bewaard. 

Buzzware gaat verder dan het realiseren van een centrale data opslag. Je moet er niet aan denken, brand. Het is echter wel iets om rekening mee te houden. Je kan wel alle data centraal hebben opgeslagen maar als er brand uit breekt dan bestaat de kans dat deze centrale opslag ook verloren gaat. Daarom kunnen wij indien gewenst ook offsite backups realiseren. Er wordt dan altijd een kopie gemaakt van alle bestanden. Deze kopie wordt in de cloud opgeslagen zodat de kans op data verlies minimaal is.

Waarmee kan Buzzware u helpen?

Heeft u een vraag of interesse? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag aan de ideale oplossing die perfect aansluit bij uw wensen.