Skip to content

Zeg vaarwel tegen slecht WIFI

Een haperende internet verbinding kan zeer frustrerend zijn. Buzzware begrijpt dat. Speciaal voor ondernemers en consumenten leveren wij professionele apparatuur. Zeg ook vaarwel tegen slecht internet met de diensten van Buzzware.

  • Overal goed bereik
  • Betrouwbaar netwerk
  • Veel mogelijkheden
Ubiquiti Access Point

Overal perfect WiFi bereik

Iedereen kent het wel, het probleem van een haperende WiFi verbinding. Veel mensen hebben daar last van, erg vervelend. Hier heb je vele consumenten oplossingen voor zoals repeaters. Alleen in de praktijk blijken deze vaak langzaam of je moet verbinding maken met een apart WiFi netwerk. Niet erg prettig dus!

Buzzware heeft hiervoor de perfecte oplossing. Vervang uw router (WiFi kastje) door professionele access points. Met deze access points bent u verzekerd van een perfecte WiFi dekking in en rondom het huis. Altijd en overal een stabiele verbinding.

In het kort; Access points zijn kleine kastjes die met zijn alle ervoor zorgen dat er overal WiFi is. Doordat er gebruik word gemaakt van meerdere access points zal je een betere WiFi dekking hebben die ook sneller werkt.

Bied je gasten service met gratis WIFI

Tegenwoordig is een wereld zonder smartphones en tablets ondenkbaar. Als bedrijf kan je hier bijvoorbeeld op inspelen door je gasten gratis WIFI aan te bieden. Buzzware kan dit zo inrichten zodat ze eerst moeten inchecken. Een win-win situatie!

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en neem vandaag nog contact op. Buzzware helpt je graag.

Is uw data veilig en toegankelijk?

Het wil nog wel eens gebeuren dat een computer kapot gaat. Helaas kan dat gepaard gaan met data verlies. Dat is uiteraard niet prettig en kan behoorlijk wat gevolgen hebben als de data belangrijk is. Buzzware biedt de mogelijkheid om alle bestanden centraal en met redundantie op te slaan. Mocht er dan ooit iets mis gaan, dan blijft de data bewaard.

Buzzware gaat verder dan het realiseren van een centrale data opslag. Je moet er niet aan denken, brand. Het is echter wel iets om rekening mee te houden. Je kan wel alle data centraal hebben opgeslagen maar als er brand uit breekt dan bestaat de kans dat deze centrale opslag ook verloren gaat. Daarom kunnen wij indien gewenst ook offsite backups realiseren. Er wordt dan altijd een kopie gemaakt van alle bestanden. Deze kopie wordt in de cloud opgeslagen zodat de kans op data verlies minimaal is.

Waarmee kan Buzzware u helpen?

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij je helpen met al je netwerk gerelateerde vragen en problemen. 

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.