Skip to content

Over Ons

Even voorstellen

Ho, ik ben Robin Koch, 23 jaar oud. Al vanaf jongs af aan heb ik erg veel interesse in de techniek. Als ik bijvoorbeeld naar een museum ging, dan wist ik direct waar de beveiligingscamera’s hingen.

In 2016 heb ik Buzzware opgericht. In het begin heb ik veel websites ontwikkeld. Ik merkte dat ik erg veel energie haalde uit het aanleggen van netwerken. Hierdoor heb besloot ik om sinds 2019 mij hier volledig op te focussen. 

Buzzware heeft een waanzinnige groei gemaakt de afgelopen jaren. Van het beveiligen van woonhuizen, tot het aanleggen van domotica oplossingen in villa’s. 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op. Binnenkort open ik een showroom waar we alle producten kunnen demonstreren.

 

Let's get in touch

Geen tijd? Laat je nummer achter en we bellen je gratis terug

Waarmee kunnen wij je helpen?

jablotron-alarmsysteem

Alarmsystemen

Inbraak kan emotionele schade met zich meebrengen. Wij installeren professionele alarmsystemen en beveiligingscamera's, zodat u zich veilig voelt.

hikvision-camera

Camerabeveiliging

Wij leveren professionele camerabeveiliging voor bedrijven en particulieren. Met onze camera's heb je perfect zicht, dag en nacht. Ontdek onze krachtige camera oplossingen zonder maandelijkse kosten.

Ubiquiti Unifi netwerk

Netwerken & IT-dienstverlening

Je kent het wel, een slechte wifi verbinding. Dit zorgt vaak voor veel frustraties. Wij installeren professionele (wifi) netwerken en ontzorgen bedrijven met hun IT-infrastructuur. Wij ontzorgen je volledig.

Dit vinden onze klanten

Ontvang een persoonlijke offerte binnen 24 uur

Geen tijd? Laat je nummer achter en we bellen je terug