Skip to content

Op zoek naar een professioneel alarmsysteem?

Buzzware geeft je een veilig gevoel met een professioneel alarmsysteem.

Een veilig gevoel is veel waard

Voel je veilig met het Jablotron alarmsysteem. Buzzware installeert professionele alarmsystemen waarmee je je veilig voelt. Of je nu een woning of bedrijf wilt beveiligen, met onze oplossing ben je verzekerd van de uitstekende beveiliging.

Het Jablotron alarmsysteem is in Duitsland het best verkochte alarmsysteem. Geniet van een veilig gevoel zonder maandelijkse kosten. Het alarmsysteem is draadloos waardoor wij het systeem nauwkeurig kunnen installeren.

Buzzware is gecertificeerd installateur van het Jablotron 100 alarmsysteem. Hiermee ben je gegarandeerd van een goede installatie en professionele werking.

Naast alarmsystemen installeren wij ook professionele bewakingscamera’s

Het Jablotron 100 alarmsysteem is EN-50131 Klasse 2 gecertificeerd

Jablotron Alarmsysteem

Ontvang een vrijblijvende beveiligingsstudie

Wij komen vrijblijvend langs om te kijken hoe we je woning het beste kunnen beveiligen en geven je een demonstratie van het Jablotron 100 alarmsysteem. Hierna ontvang je dezelfde dag een offerte op maat.

Geen tijd? Laat je nummer achter en we bellen je terug. 

Draadloos alarmsysteem

Uw nieuwe alarmsysteem is volledig draadloos. Hierdoor is de installatie binnen een paar uur al gebeurd. De communicatie tussen de detectoren en het basisstation worden continue in de gaten gehouden. Als iemand de werking probeert te verstoren zal het alarmsysteem een alarm laten horen.

De beste inbraakbeveiliging

Als u op zoek bent naar een alarmsysteem dan zult u al snel het overzicht verliezen. Gaat u bij een retailer zelf een systeem aanschaffen of laat u het installeren door een installateur? Het Jablotron alarmsysteem heeft een EN-50131 Klasse 2 certificering. Combineer dit met een snelle professionele installatie en je kan je veilig voelen in je eigen woning.

Smarthome mogelijkheden

Het Jablotron alarmsysteem werkt samen met uw smarthome. Zo kunt u bijvoorbeeld de kachel automatisch bijstellen zodra u het alarm inschakelt en nog veel meer.

Jablotron Keypad

Wil je jouw huis of bedrijf laten beveiligen?

De voordelen van het Jablotron inbraakbeveiligingssysteem

  • Draadloos alarmsysteem
  • Diervriendelijke en tijdloze sensoren
  • Bedien het systeem met de smartphone & smartwatch
  • Veel sensoren beschikbaar zoals bewegings- en waterlekkage sensoren
  • Integreerbaar met uw smarthome apparaten

Het inschakelen, uitschakelen en bedienen van het alarm kan op afstand worden uitgevoerd via de mobiele en webapp MyJABLOTRON. Je krijgt direct toegang tot informatie over wat er thuis gebeurt of een overzicht van al uw Jablotron-apparaten. Vanaf nu weet je altijd wat er gebeurt, waar je ook bent, of je nu op vakantie bent, op het werk of in een wachtrij.

Bekijk de Jablotron video

4 redenen om te kiezen voor het Jablotron alarm

1

Dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is het Jablotron JS-100 systeem het eerste systeem die je onmiddellijk kunt begrijpen en waar je nooit bang voor zult zijn. Kies een alarmsysteem dat is ontwikkeld om mensen te dienen!

2

Het design van het individuele alarmsysteem is ontwikkeld in samenwerking met eerste klas designers. Dus ontdek de schoongeid die tot recht komt in jouw huis!

3

Het Jablotron alarmsysteem beschermt je niet alleen tegen inbrekers, maar ook tegen brand, wateroverlast en gaslekken. Het systeem kan uw temperatuur in huis regelen, de garagedeur voor je open doen en nog veel meer. Dus maak volledig gebruik van de nieuwste technologie!

4

Je kunt overal op afstand toegang krijgen tot jouw Jablotron alarmsysteem dankzij de kostenloze internetbediening vanaf jouw computer of smartphone. Bedien jouw alarmsysteem en bekijk gebeurtenissen zonder limiet.

Kies vandaag nog voor dit professionele alarmsysteem

Beveiligen is vanaf je kinderlijk eenvoudig dankzij het revolutionaire Jablotron JA-100 alarmsysteem. Neem vandaag contact met ons op voor een vrijblijvende demonstatie.

Loop geen risico

Wij geven je graag een vrijblijvende demonstratie. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.