Skip to content

Voel je 100% veilig met een alarmsysteem

Maak kennis met het best verkochte alarmsysteem uit Duitsland

Is jouw woning goed beveiligd?

Een woninginbraak levert naast materiële schade ook emotionele schade op. Spullen zijn te vervangen, de emotionele schade die je oploopt, heeft vaak nog een flinke nasleep. Voorkom deze schade met een professioneel alarmsysteem.

Met een alarmsysteem geef je jezelf een veilig gevoel. Wanneer je slaapt of niet thuis bent, het alarmsysteem zal over je woning waken.

Beveiligingssticker Buzzware

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij komen vrijblijvend bij je langs om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Je ontvangt van ons ook een demonstratie en kijken we hoe jouw woning effectief kan worden beveiligd. 

Geen tijd? Laat je nummer achter en we bellen je terug. 

Draadloos alarmsysteem

Uw nieuwe alarmsysteem is volledig draadloos. Hierdoor is de installatie binnen een paar uur al gebeurd. De communicatie tussen de detectoren en het basisstation worden continue in de gaten gehouden. Als iemand de werking probeert te verstoren zal het alarmsysteem een alarm laten horen.

De beste inbraakbeveiliging

Als u op zoek bent naar een alarmsysteem dan zult u al snel het overzicht verliezen. Gaat u bij een retailer zelf een systeem aanschaffen of laat u het installeren door een installateur? Het Jablotron alarmsysteem heeft een EN-50131 Klasse 2 certificering. Combineer dit met een snelle professionele installatie en je kan je veilig voelen in je eigen woning.

Smarthome mogelijkheden

Het Jablotron alarmsysteem werkt samen met uw smarthome. Zo kunt u bijvoorbeeld de kachel automatisch bijstellen zodra u het alarm inschakelt en nog veel meer.

Jablotron alarmsysteem demonstratie

Wil je jouw huis of bedrijf laten beveiligen?

De voordelen van het Jablotron inbraakbeveiligingssysteem

Het inschakelen, uitschakelen en bedienen van het alarm kan op afstand worden uitgevoerd via de mobiele en webapp MyJABLOTRON. Je krijgt direct toegang tot informatie over wat er thuis gebeurt of een overzicht van al uw Jablotron-apparaten. Vanaf nu weet je altijd wat er gebeurt, waar je ook bent, of je nu op vakantie bent, op het werk of in een wachtrij.

Bekijk de Jablotron video

4 redenen om te kiezen voor het Jablotron alarmsysteem

1

Dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is het Jablotron JS-100 systeem het eerste systeem die je onmiddellijk kunt begrijpen en waar je nooit bang voor zult zijn. Kies een alarmsysteem dat is ontwikkeld om mensen te dienen!

2

Het design van het individuele alarmsysteem is ontwikkeld in samenwerking met eerste klas designers. Dus ontdek de schoongeid die tot recht komt in jouw huis!

3

Het Jablotron alarmsysteem beschermt je niet alleen tegen inbrekers, maar ook tegen brand, wateroverlast en gaslekken. Het systeem kan uw temperatuur in huis regelen, de garagedeur voor je open doen en nog veel meer. Dus maak volledig gebruik van de nieuwste technologie!

4

Je kunt overal op afstand toegang krijgen tot jouw Jablotron alarmsysteem dankzij de kostenloze internetbediening vanaf jouw computer of smartphone. Bedien jouw alarmsysteem en bekijk gebeurtenissen zonder limiet.

Kopje koffie drinken?

Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende demonstratie. Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Vergeet onze gratis checklist niet

Speciaal voor jou hebben wij een checklist opgesteld met daarin handige tips om je woning te beschermen tegen een inbraak. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en wij mailen hem naar je.

De security checklist