Skip to content

Wifi verbinding verbeteren

Perfecte wifi dekking met onze professionele netwerk apparatuur.

Benieuwd naar wat Buzzware voor jou kan betekenen?
Laat je nummer achter en wij nemen contact met je op. Tot snel!

Op zoek naar een goede wifi netwerk zonder gedoe?

Een verstoorde, haperende of zelfs geen werkende internetverbinding, dat wil je toch niet? Wij bieden een professioneel systeem aan dat deze problemen voorkomt en zorgt voor perfect wifi dekking. Het systeem wordt onder andere in restaurants, hotels en bij bedrijven gebruikt vanwege de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit.

Het mooie van dit systeem is dat het niet meer kost dan een consumenten router. Investeer in een betrouwbaar netwerk en ervaar het gemak.

Wij installeren ook professionele alarmsystemen en camerasystemen.

Ubiquiti Dream Machine

Slecht draadloos bereik in de tuin en op zolder

Van je provider ontvang je standaard een router. Deze vind je vaak in je meterkast. Deze router stuurt het draadloze wifi signaal. Alleen omdat woonhuizen steeds vaker voorzien zijn van betonnen vloeren en muren is een enkel wifi punt niet voldoende. Vaak heb je achter in de tuin of op zolder geen bereik. Providers en retailers bieden hiervoor draadloze repeaters aan. Helaas zorgt deze oplossing vaak voor meer problemen dan dat het oplost.

Wij bieden een oplossing waarmee je je draadloos internet versterkt. Met onze professionele access points heeft u overal perfect bereik. W

 

Professionele bedrijfsnetwerken

Met deze professionele access points van Ubiquiti haal je kwaliteit in huis. Als ondernemer wil je toch niet dat je bedrijf stil ligt door een slechte wifi verbinding of dekking? Investeer in een goed bedrijfsnetwerk en verhoog je productiviteit.

Deze professionele access points maken het ook mogelijk om je gasten gratis wifi aan te bieden. Uiteraard is dit volledig afgeschermd van je bedrijfsnetwerk, zodat je bedrijf geen gevaar loopt.

Investeer in een professioneel bedrijfsnetwerk en ervaar de kracht van deze kastjes.

Ontvang een persoonlijke offerte binnen 24 uur

Wil je je draadloze internet versterken of ben je op zoek naar een professioneel bedrijfsnetwerk? Ieder project is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen zoeken we naar de perfecte oplossing voor uw situatie.

Geen tijd? Laat je nummer achter en we bel je gratis terug. 

small_c_popup.png

Wist je dat

Goed wifi niet duur hoeft te zijn?

Laat je gegevens achter en wij sturen je vrijblijvend een offerte. Ervaar de kracht van een goed werkend wifi.